Spolu s předáním vysvědčení dnes byli ředitelem školy oceněni žáci, kteří se v průběhu školního roku úspěšně účastnili různých odborných soutěží. Mezi prvními oceněnými byli autoři čtyř nejlepších návrhů nového školního loga. Vedení průmyslovky ocenilo práci Alberta Rožka, Adély Svobodové, Kateřiny Švihálkové a Elišky Ševčíkové.

Dále byli oceněni Bára Machálková, Anastázie Mikešová, Eliška Zukalová, Dorotea Škopová, Ivo Jeřábek a Matěj Vašek nejen za účast ve více soutěžích, ale především za postup do celostátních kol.

O úspěchu studentů v soutěži společnosti VELUX King of daylight se dočtete na webu v části „soutěže“. Nyní můžeme vzpomenout kromě Ceny poroty a Ceny zaměstnanců VELUX pro Adama Klofáče i jeho účast v celostátním kole soutěže WIENERBRGER. Také jsme se s vámi již podělili o úspěch Elišky Ševčíkové v soutěži VELUX, ve které získala cenu poroty.

Z již známých výsledků soutěže společnosti YTONG – Soutěž o nejlepší projekt rodinného domu v regionálním kole získala 1. místo Karolína Staňková a úžasné 1. místo v celostátním kole získal se svým projektem 4House Jan Šmeral z 3. ročníku. GRATULUJEME!

Výsledky soutěže společnosti HELUZ – školního kola budou známy 1. týden v září a celostátniho kola 30. září. Výsledky celostátního kola WIENERBERGER budou známy v měsíci srpnu. Všem oceněným děkujeme za krásnou prezentaci školy a přejeme krásné a zasloužené prázdniny.